Skip to main content

Veelgestelde vragen

Wat doet Mensen met een Missie met mijn geld?

Met jouw donatie kunnen we de gemeenschapsleiders in Colombia steunen. We stemmen de steun altijd af op wat de mensen op dit moment nodig hebben. Dat betekent dat we hen bijvoorbeeld een veiligheidstraining geven of psychosociale steun bieden. Zodat de gemeenschapsleiders hun belangrijke werk kunnen voortzetten. Voor vrede in Colombia.

Hoeveel van elke ontvangen euro besteden jullie aan jullie werk?

In 2019 was ons kostenpercentage 17 procent. Dat is ruim onder de CBF-norm van 25 procent. Van iedere euro ging 83 cent direct naar de mensen die onze steun nodig hebben.

Kan ik ook direct geld overmaken?

Ja, dat kan zeker. Je kunt doneren door geld over te maken naar IBAN NL53RABO 017.89.90.000 op naam van Stichting CMC. Als je ook op de hoogte gehouden wilt worden van onze acties, schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Onderaan de homepage

Hoe helpt Mensen met een Missie in Colombia?

Samen met lokale partners gaat Mensen met een Missie de uitsluiting, discriminatie en onderdrukking in Colombia tegen. Dat doen we door internationaal aandacht te vragen voor de situatie. En door Colombiaanse journalisten te trainen die het echte verhaal vertellen. We geven de gemeenschapsleiders in Colombia veiligheidstrainingen en trainen hen in het maken van plannen voor hun gemeenschap. We bieden de gemeenschapsleiders mentale steun, zodat ze kunnen omgaan met het geweld en de trauma’s. Ook bieden we een veilige ruimte aan de mensen die zijn getroffen door het geweld. Lees meer over hoe we mensen in Colombia steunen.

Werkt Mensen met een Missie alleen in Colombia?

Nee, Mensen met een Missie werkt op meer plekken in de wereld aan het tegengaan van uitsluiting, discriminatie en onderdrukking. We komen op voor mensen in Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Samen bouwen wij aan een wereld waarin iedereen wordt gezien en gehoord. Zodat mensen in vrede kunnen leven. Meer weten? Ga naar www.mensenmeteenmissie.nl.

Ik wil graag contact met Mensen met een Missie, hoe doe ik dat?

Heb je vragen, een suggestie of wil je je gegevens wijzigen? Neem gerust contact op. We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00-12.00 uur en van 13.00 -17.00 uur op telefoonnummer 070 – 21 99 601. Mailen kan naar Maud van der Meer: maudvandermeer@mensenmeteenmissie.nl. Of ga naar de contactpagina.